英倫翻譯圖文轉自:      

http://www.dailyenglishquote.com/2015/06/lucille-ball/

 

“Luck? I don’t know anything about luck. I’ve never banked on it, and I’m afraid of people who do. Luck to me is something else: hard work – and realizing what is opportunity and what isn’t.”

– Lucille Ball, Actress

「運氣?我不相信運氣,我從來就不指望它,而且我害怕指望它的人。運氣對我來說是另一回事:努力而且知道什麼是機會,什麼不是。」露西爾‧鮑爾 (演員)

 

創作者介紹
創作者 英倫翻譯社 的頭像
英倫翻譯社

英倫翻譯社/ Trsmaster

英倫翻譯社 發表在 痞客邦 留言(0) 人氣()